nasjonalt lånekort

Nytt fra biblioteket: Digitalt nasjonalt lånekort

Få tilgang til spennende e-bøker, lydbøker og film på nett med Nasjonalt digitalt lånekort.

koronavirus

Slik følger vi opp situasjonen med korona (oppdatert 17.03.20)

Strømmen videregående skole følger nå situasjonen med koronaviruset nøye. Det er nasjonale helsemyndigheters anbefalinger som hele tiden vil være førende for tiltakene som vurderes ved skolen og i Viken fylkeskommune for øvrig.

laptop-illustrasjon

Trenger du bekreftelse på at du har skoleplass?

Dersom du som elev trenger bekreftelse på at du har skoleplass på Strømmen videregående skole kan du bestille dette.

Lånekassen: Utvidet søknadsfrist for våren 2020

Elever og studenter får utvidet mulighet til å søke om lån og stipend. På grunn av koronasituasjonen har Kunnskapsdepartementet besluttet at elever og studenter får mulighet til å søke om lån og stipend fram til 15. april.

globus

Pressreader gir tilgang til over 7000 aviser og tidsskrifter fra hele verden.

Alle bibliotek i Viken gir tilgang. Wifi HotSpot’s: Hvis det er WiFi-dekning utenfor bibliotek/VGS, og du får tilkobling i noen sekunder, gir dette nå 60 dager tilgang via standard PressReader App.

Ill.foto

Skolevalget 2019

Resultatet av skolevalget på Strømmen vgs.

laptop-illustrasjon

Visma In School - Nytt skoleadministrativt system

Det nye skoleadministrative systemet Visma In School (VIS) ble innført fra skolestart 2019.

påsmurt brød

Velkommen til kantina på Strømmen Videregående.

Sunn mat, laget fra bunnen av, med lokale råvarer, i sesong.

brød påsmurt

Matvalget

Vi lager ny kantine! Strømmen videregående er plukket ut til å være pilotskole for en satsing på nye bærekraftige og sunne kantiner i Akershus.

Ålandsavis

Internasjonalisering -

Elever fra barn og ungdom har vært på Åland og arbeidet med temaet: Å leve som flyktning. Ålandstidningen har skrevet en fin artikkel om utvekslingen