Ålandsavis

Internasjonalisering -

Elever fra barn og ungdom har vært på Åland og arbeidet med temaet: Å leve som flyktning. Ålandstidningen har skrevet en fin artikkel om utvekslingen

Snefrid Sørlien, 50år på Strømmen videregående skole

15.august ble Snefrid Sørlien hedret.

Hun har vært ansatt på Strømmen videregående skole i 50 år. Hun mottok "Medaljen for lang og tro tjeneste" utgitt av Det kongelige selskap for Norges Vel. Fylkesdirektør Erik Heier overrakte medaljen.

Liedutvalget – Om videregående opplæring

Utvalet skal blant anna vurdere om strukturen og innhaldet i vidaregåande opplæring gir elevane dei beste føresetnadane for å lære og fullføre vidaregåande

Hysj, jeg leser

Hvorfor er det egentlig et godt sjekketriks å lese?

Strikke-grafitti

Vg1DH A + B har den siste uken lekt seg med former, farger og ulike strikketeknikker. De har satt det hele sammen til en skulpturell installasjon i trappeløpet ved resepsjonen.

Fagfolk for fremtiden - Stortingsmelding om fagskoleutdanning

Kunnskapsministeren la fredag 2. desember fram stortingsmelding 9 (2016 - 2017) Fagfolk for fremtiden.

Frisør

Uke 46

Velkommen til UKE46 - yrkesfaglig utdanning. Her finner du informasjon du trenger fra de forskjellige programområdene.

2DEA (vg2 Data og elektronikk) Diplom i Fritt Ord konkurransen "Sensur"

Elevene i 2DEA lagde sitt eget dataspill og høster svært god kritikk av juryen.

Vinner av kanonballturneringen er:

3AUTA! Fantastisk innsats. Vi gratulerer.

Ser hele mennesket!

Helsefagelevene i gul livsgledeskjorte gleder seg til å arbeide med eldre i fremtiden