God sommer!

Skolens kontor er stengt i ukene 28, 29, 30 og 31. Viktige henvendelser kan rektor nåes på telefonnummer: 64 84 50 21. Bestilling av kopi av kompetansebevis, bekreftelser o.l. sendes på e-post til strommenvgs@viken.no

På tide å bestille elev-pc

Har du skaffet deg bærbar datamaskin til skolestart?

Skal du begynne i Vg1 til høsten? Da må du ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Du kan bruke en du allerede har, eller kjøpe en subsidiert PC/Mac gjennom fylkeskommunen. Bestillingsportalene er nå åpne - se fristene her!

logo ruter

Retningslinjer for skoleskyss Covid-19. Transport og skoleskyss

Bruk av offentlig transport til og skolen begrenses der det er mulig.

Ta med ditt tidligere skolearbeid inn i Viken

Ta med ditt skolearbeid inn i Viken!

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og alle elever skal over på Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av dette før 23. juni.

Besøk av utdanningsministeren 7.5.20.jpg

Besøk på skolen.

I dag har vi hatt besøk av kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby. Hun har besøkt verkstedene på frisør, helsefagarbeider, TIP og elektro. At kunnskapsministeren tok seg tid til å besøke oss i denne hektiske perioden setter vi stor pris på. Takk for besøket!

nasjonalt lånekort

Nytt fra biblioteket: Digitalt nasjonalt lånekort

Få tilgang til spennende e-bøker, lydbøker og film på nett med Nasjonalt digitalt lånekort.

laptop-illustrasjon

Trenger du bekreftelse på at du har skoleplass?

Dersom du som elev trenger bekreftelse på at du har skoleplass på Strømmen videregående skole kan du bestille dette.

Lånekassen: Tilleggslån?

Studenter og elever som har hatt nedgang i inntekten på grunn av koronasituasjonen i hele eller deler av perioden mellom 1. mars og 15. juni 2020, kan ha rett til et tilleggslån. Tilleggslånet er bare et tilbud for studenter og elever som har hatt rett til å få lån eller stipend etter 1. mars 2020.

globus

Pressreader gir tilgang til over 7000 aviser og tidsskrifter fra hele verden.

Alle bibliotek i Viken gir tilgang. Wifi HotSpot’s: Hvis det er WiFi-dekning utenfor bibliotek/VGS, og du får tilkobling i noen sekunder, gir dette nå 60 dager tilgang via standard PressReader App.

Ill.foto

Skolevalget 2019

Resultatet av skolevalget på Strømmen vgs.