Lånekassen: Tilleggslån?

Studenter og elever som har hatt nedgang i inntekten på grunn av koronasituasjonen i hele eller deler av perioden mellom 1. mars og 15. juni 2020, kan ha rett til et tilleggslån. Tilleggslånet er bare et tilbud for studenter og elever som har hatt rett til å få lån eller stipend etter 1. mars 2020.

Besøk av utdanningsministeren 7.5.20.jpg

Besøk på skolen.

I dag har vi hatt besøk av kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby. Hun har besøkt verkstedene på frisør, helsefagarbeider, TIP og elektro. At kunnskapsministeren tok seg tid til å besøke oss i denne hektiske perioden setter vi stor pris på. Takk for besøket!

nasjonalt lånekort

Nytt fra biblioteket: Digitalt nasjonalt lånekort

Få tilgang til spennende e-bøker, lydbøker og film på nett med Nasjonalt digitalt lånekort.

Ta med ditt tidligere skolearbeid inn i Viken

Ta med ditt skolearbeid inn i Viken!

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og alle elever skal over på Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av dette før 23. juni.

laptop-illustrasjon

Trenger du bekreftelse på at du har skoleplass?

Dersom du som elev trenger bekreftelse på at du har skoleplass på Strømmen videregående skole kan du bestille dette.

globus

Pressreader gir tilgang til over 7000 aviser og tidsskrifter fra hele verden.

Alle bibliotek i Viken gir tilgang. Wifi HotSpot’s: Hvis det er WiFi-dekning utenfor bibliotek/VGS, og du får tilkobling i noen sekunder, gir dette nå 60 dager tilgang via standard PressReader App.

Ill.foto

Skolevalget 2019

Resultatet av skolevalget på Strømmen vgs.

brød påsmurt

Matvalget

Vi lager ny kantine! Strømmen videregående er plukket ut til å være pilotskole for en satsing på nye bærekraftige og sunne kantiner i Akershus.

Ålandsavis

Internasjonalisering -

Elever fra barn og ungdom har vært på Åland og arbeidet med temaet: Å leve som flyktning. Ålandstidningen har skrevet en fin artikkel om utvekslingen

Snefrid Sørlien, 50år på Strømmen videregående skole

15.august ble Snefrid Sørlien hedret.

Hun har vært ansatt på Strømmen videregående skole i 50 år. Hun mottok "Medaljen for lang og tro tjeneste" utgitt av Det kongelige selskap for Norges Vel. Fylkesdirektør Erik Heier overrakte medaljen.