Fylkesmesterskapet - World skills - Frisør og Bilskade/lakk

Våre elever, Andrea Chelsea Wallentin i 2FRA og Maren Frilseth i 1DHA vant henholdsvis 1. og 2. plass i frisørfaget. Izualdin Haron fra 2BLB vant 1.plass i sitt fag som er bilskade/lakk. Vi gratulerer!

Rud vgs. arrangerte Akershusmesterskap i yrkesfagene frisør, design/tekstil og bilskade/lakk. Elevrepresentanter fra forskjellige skoler jobbet hele dagen med sine oppgaver, før dommerne kunne kåre tre vinnere.

Oppgaven for frisørfagelevene gikk ut på å vise fram teknikker og kreativitet og vinner ble Andrea Chelsea Wallentin fra Strømmen videregående skole.

Emilie Rusvik fra Rud vgs stakk av med seieren i design og tekstilfag, der elevene skulle lage et plagg inspirert av 60-tallet.

Konkurransen for elevene som deltok i bilskade og lakk var svært jevn, men ble til slutt vunnet av Izualdin Haron fra Strømmen vgs.

Fylkesmesterne skal også respresentere Akershus fylke i Skole-NM.

Rud vgs. har lagt ut flere bilder fra mesterskapet.